About Us

cozy-blankets-6water

COZY BLANKET-PLAPUME CU MANECI

COZY BLANKET- PLAPUME CU MANECI – Un accesoriu stilat si extraordinar de comod pentru casa. Acuma nu este nevoie sa scoateti minile de sub plapuma , minile fiind libere si pastrate la caldut si comfort.


CUM AU APARUT PLAPUMELE CU MANECI?

Pentru prima data plapumele cu maneci au aparut in luna decembrie 1997 in camera unui student obisnuit din SUA, care privind televizorul era iritat de publicitatea permanenta astfel incit era nevoit de fiecare data sa schimbe canalul. Dar aici aparea problema de a tine la cald partea superioara a corpului, atunci a hotarit sa faca doua gauri in sacul lui de dormit. Iar putin timp mai tirziu mama sa i-a cusut acestui sac de dormit maneci. Atfel a si aparut pentru prima data plapuma cu maneci pe care a denumit-o Slanket de la Blanket (plapuma) si Sleaves (maneci) Compania Cozy Blanket a hotarit ca si moldovenii au nevoie de astfel de plapume insa sa nu fie la fel, dar mai calitative, dintr-un material mai moale si cald

Realizarile noastre

Apeluri preluate
Plapume vindute
Cadouri facute
Clienti satisfacuti

Reducere de 50% la a-2-a plapumă, promoție valabilă doar pentru comenzile plasate în următoarele 24 de ore sau în limita stocului.